Deze website maakt gebruik van cookies.
OK

Ons bedrijf

LBRP : meer dan 20 jaar ervaring tot uw dienst…

LBRP was in april 2006 opgezet. Met zijn boekhoudkundige en fiscale sofwares werd het bedrijf vlot gespecialiseerd in de markt van Accountants, Fiscalisten en Bedrijfsrevisoren. LBRP neemt ook deel aan verschillende meer « mainstream » projecten. 
 
Beiden benaderingen leidden tot absolute bestsellers met de ontwikkeling van Accowin (boekhouding), Belcofin (zaakvoerders en bedrijfleiders) en Finasset (investeringen en afschrijvingsapplicatie) met meer dan 1.000 gebruikers en ongeveer 10.000 beheerde bedrijven.
 
Overgenomen door Corporate Group einde 2016 gaat LBRP met zijn eigen producten en strategie door. Dank zij de ontwikkelingen van Johan De Beuckeleer, historische deelnemer, blijft LBRP heel vlug groeien.
 
Ontwikkeld door een journalist en econoom (IAG), Axel Neefs (redacteur bij Trends Tendances Magazine et L’Echo tijdschrift), Corporate Group was in de IAB-omgeving (Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten) opgegroeid. Daarna werd het bedrijf onafhankelijk met het aankomst van zijn tweede historische aandeelhouder, Pierre Delroisse, een UCL psycholoog.
 
Sinds 2006 heeft Corporate Group enkele bedrijven die in deze sector (of verder) echt actief zijn overgekocht : Gids der Ministeries (institutionele jaarboek), EasyDoc (software bedrijf), Café Central (culturele uitgaven), VAZY Media (agenda), LBRP, enz.
 
Huidige omzet is stabiel rond 1,500 K€ en onze personeel telt meer dan 17 medewerkers in België.